Per què cuidem el medi ambient?


De vegades, algú es pregunta quin benefici traurà de protegir els animals, les platges, els boscos...

El medi ambient és una cosa que ens interessa a tots, i cuidar-lo ens durà sempre beneficis. Quins?
  • Benestar. La naturalesa és un relaxant i un tranquil·litzant per a les persones. En el món en què vivim, cada vegada amb més maldecaps i presses, la natura és com un bàlsam per recuperar-nos.
  • Salut. L'aire que respiram, l'aigua que bevem, el sol, el mar, el paisatge que ens ofereix la naturalesa són elements imprescindibles per a la nostra salut. La degradació de la naturalesa incideix també en la nostra salut i en la de les persones que ens envolten.
  • Economia. Els ecosistemes ens proporcionen l'aliment i les matèries primeres de les nostres riqueses. Per això necessiten una gestió responsable que permeti a les generacions actuals, igual que a les futures, seguir gaudint-ne. Per altra banda, poca gent a Menorca no és conscient de la importància que té la naturalesa per atraure turisme cap a Menorca.
  • Educació. Els nostres fills necessiten naturalesa per desenvolupar-se sans i feliçps. Com més la visquin, més influències positives reben en la seua educación.
  • Futur. Cuidar els ecosistemes és una aposta pel futur de tothom. Com millor sigui, millor ho serà també per a nosaltres.

 Per tot això i més, és important ciudar la naturalesa. Anima't i participa per tindre un planeta millor!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Si no cuidem nostre planeta, vindrà la contaminació!

Com cuidem el medi ambient?

On s'ha de llençar un raspall de dents: al contenidor groc de reciclatge o al gris?