LA DEIXALLERIA

DEIXALLERIA FIXA

Què és una deixalleria fixa? 

La deixalleria fixa és un espai tancat, dotat de personal, on s'instal·len una sèrie de contenidors per a facilitar la recollida separada de les diferents fraccions de residus municipals que s'hi aporten i que no han pogut ser minimitzades, les quals es lliuraran selectivament a centres de gestió per a la seva reutilització. Si no podeu portar els residus voluminosos a una deixalleria fixa, consulteu les ubicacions de les deixalleries mòbils o truqueu al telèfon verd per programar el dia, l'hora i el lloc on deixareu els mobles i els passarem a recollir de manera gratuïta. Si sou una petita o mitjana empresa i en voleu fer ús, heu de descarregar i omplir l'autorització que trobareu.

Què s’hi pot portar?

Residus especials: fluorescents i llums de vapor de mercuri, bateries, dissolvents, pintures, vernissos, piles i acumuladors i electrodomèstics que contenen substàncies perilloses, etc.

Residus no especials i inerts: paper i cartó, vidre, plàstics, ferralla i metalls, fustes, tèxtils, electrodomèstics que no contenen substàncies perilloses, pneumàtics, enderrocs d'obres menors i reparació domiciliària

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Si no cuidem nostre planeta, vindrà la contaminació!

Com cuidem el medi ambient?

On s'ha de llençar un raspall de dents: al contenidor groc de reciclatge o al gris?