Manualitats amb materials reciclats


Propostes per ensenyar als nens a reutilitzar materials
Els materials reciclats són elements que rebutgem un cop completa la seua funció inicial però si li donem unes voltes i posem en marxa nostra creativitat es poden fer projectes realment sorprenents i divertits.
La idea de convertir una cosa que té un ús concret en alguna cosa totalment diferent és genial per estimular nostra imaginació i posar en forma nostre enginy i si a més estalviem calerons i podem aconseguir donar un nou ús a una cosa que anàvem a llençar … Què més podem demanar?
Per a les manualitats de reciclatge existeixen una infinitat de possibilitats. Tot allò que deixa de tenir valor i volem llençar podria ser útil. Així que si et encanta fer manualitats et recomano guardar sempre alguns d’aquests materials en el teu racó de manualitats.

MANUALITATS RECICLADES AMB: 

- Rotlles de paper de WC

És genial per a realitzar una infinitat de manualitats reciclades. Es tracta d’un cilindre de cartró que podem pintar, cobrir amb paper, decorar amb cintes, usar washitape ia més podem retallar i incorporar altres elements per donar altres formes.

- Ampolles de Plàstic

Les ampolles de plàstic dels refrescos o d’aigua també són genials per fer manualitats reciclades. Trobem i mides molt variades que obren un ampli ventall de possibilitats, podem retallar-les i donar-los formes, cobrir amb la tècnica del decopatch, podem decorar-les amb cintes, cordes i tot i que la superfície no admet la pintura tradicional, podem divertir-nos amb els permanents.

- Pots de vidre

El clàssic pot de les conserves és un altre dels grans en el món de les manualitats amb reciclatge. A més trobem amb formes i mides molt variades. Ens permet emmagatzemar objectes diversos, convertir-se en elements decoratius o bé usar-los a manera de gerro i podem personalitzar-los amb un milió de tècniques diferents per aconseguir l’estil que més ens agradi.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Si no cuidem nostre planeta, vindrà la contaminació!

Com cuidem el medi ambient?

On s'ha de llençar un raspall de dents: al contenidor groc de reciclatge o al gris?